Vinner DU Pelly-drakten?

Alle som har betalt LTSCS-medlemskontingenten innen utgangen av septemember er med i trekningen, som foregår slik!

Som draktsponsor for den eneste engelske spilleren gjennom tidene med kamper for samme klubb i de fem øverste divisjonene er Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia i besittelse av Pelly Ruddock Mpanzus signerte Premier League-drakt fra sist sesong.

Den helt unike drakten trekkes tilfeldig ut blant alle som har betalt LTSCS-medlemskontingenten for 2024/25-sesongen innen utgangen av september 2024!

KLIKK HER hvis du ikke har vært LTSCS-medlem tidligere!

Samtlige medlemmer fra sist sesong skal ha mottatt faktura for 2024/25-sesongen pr. e-post. I tillegg er betalingspåminnelser sendt ut i etterkant.

Har du endret e-postadresse, må du melde det inn til Svein Terje Bjelland som er ansvarlig for fakturering av medlemskontingenter!

Kontaktinformasjon LTSCS |

Slik trekkes draktvinneren!

  1. Først trekkes landet vinneren kommer fra, med forholdsmessig antall lodd til hvert av de tre skandinaviske landene
  2. Så deltar samtlige medlemmer i det aktuelle landet med ett lodd hver i selve trekningen av draktvinneren

Antall lodd til hvert land (1.) kunngjøres samtidig som hvor mange medlemmer fra hvert land som har betalt kontingenten for 2024/25-sesongen. Dette skjer når vi har gjort opp status pr. 30. september 2024. Samtidig offentliggjøres selve trekningsprosedyren, som foretas av en tredjepart slik at den blir transparent og uomtvistelig.

DIN NYE DRAKT? Dersom du har betalt medlemskontingenten senest 30. september 2024, så er du med i trekningen av Pellys signerte Premier League-drakt!

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 4

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!