«HATTERS» v. «HORNETS»: Historien – heltene – hatet!

Hatforholdet mellom Luton Town og Watford tiltar fram mot lørdagens oppgjør på Kenilworth Road Stadium.

Alle lokaloppgjør framkaller rivalisering, men hva er det som gjør forholdet mellom klubbene på hver sin side av fylkesgrensen nord for London så spesielt – og hatefullt?

Vi har samlet og behandlet statistikk, gransket historien, intervjuet relevante personer (Mick Harford, Vidar Riseth, Kent Karlsen, Simon Pitts og Lars Petter Luton Rønnestad) og redigert researchresultatene til herværende featureartikkel om det historiske hatforholdet mellom Luton Town (Hatters) og Watford (Hornets).

Artikkelforfatteren har sett Luton Town i aksjon 91 ganger i England, fordelt på 72 turer over Nordsjøen. Sett 98 forskjellige klubber live på 44 forskjellige baner i totalt 145 kamper – men aldri opplevd noe møte mellom lokalrivalene Hatters og Hornets…!

Før klubbene fra Bedfordshire og Hertfordshire møttes høsten 2020 var det gått 25 år siden sist «M1-derbyet» fant sted. Luton Town og Watford ble begge stiftet på 1880-tallet og spilte i samme divisjon 30 år på rad før Andre verdenskrig. «Beds/Herts-derbyet» er et annet navn på det flere rangerer blant Englands Topp 10-klubbrivaliseringer.

Kun 26 kilometer skiller byene, i hvert sitt fylke, langs motorveien M1.

HØYRISIKOKAMP: Det blir store politistyrker på begge sider av fylkesgrensen denne lørdagen!

Luton Town og Watford møtes for 122. gang. Hjemmelaget ledes av manageren som ble sparket av Watford kort tid før sesongens første møte på Vicarage Road. Rob Edwards skulle få all tiden han trengte for å skape kontinuitet. Ble lovet støtte gjennom «hell and high water,» men fikk reisepass etter bare to tap på sesongens ti første ligakamper (3-5-2)!

Edwards har fått vise sin kapasitet i Luton Town, der han har ført laget fra 11. til 4. plass på 21 kamper (11-6-4) i sjefsrollen. Mens Watford skifter managere (19 siste ti år) som bestikk, sverger Town til tid og tillit (6 siste ti år).

EKS-MANAGERE: En firedel (25 %) av alle dagens Premier League-managere har en fortid i Watford!

The Hatters ligger an til en bedre tabellplassering enn The Hornets for første gang på 25 år. Ni poengs forsprang med åtte kamper igjen. Det er smått utrolig. Ikke minst med tanke på at Luton Town ledes av «Watford-vrakgods». Og den økonomiske suvereniteten i Watfords favør.

Før sesongstart var Vicarage Road-klubben rangert som verdens 29. rikeste fotballklubb. Takket være fire nylige Premier League-deltakelser og penger fra den italienske Pozzo-familien (Gino og hans far).

HATTERS AT HOME: Det er alltid fullsatt i ligakamper på Kenilworth Road Stadium, der supporterne er klare til lørdagens kamp mot Watford.

Supporterstyrt

Luton Town eies av en gruppering årelange supportere, som driver klubben på ideell basis. De overtok eierskapet da klubben lå nede i 2007. Det er ingen hemmelig at heller ikke de har noe hjertelig forhold til Watford. Direktør og deleier Gary Sweet var ganske tydelig på det under en av de nylige sesongavslutningsgallaene til Luton Town FC. Vi lar være å gjengi ordbruken hans.

Organisasjonen Luton Town Supporters’ Trust har eierandeler i klubben og innflytelse på overordnede avgjørelser.

Luton Town vant 1-0 mot Watford sist klubbenes lag møttes på Kenilworth Road Stadium. Hertugen av Edinburgh (Prince Philip) gikk bort en drøy uke forut for kampen ble minnet med ett minutts stillhet før avspark. Da presterte en Watford-supporter å kaste røykbluss utpå banen.

Naivt uvitende om at Watford-fargene gult og rødt blir til Luton Towns oransje farge!

Luton Town FC tvitret følgende:

«To the Watford fan who didn’t realise the yellow and red flare thrown into the ground would turn orange: You’re car registration plate has been passed on to the authorities. Awful timing with the minute’s silence for HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh, taking place.»

KJEMI: Blandingen av Watford-fargene gult og rødt blir til oransje; Luton Towns karakteristiske farge!

Kontrastene er store, men var betydelig større for bare noen få år tilbake. Da Watford var i Premier League. Luton Town i Conference Premier. Det sportslige forspranget til klubben Sir Elton Johns eide fra 1976 til 2002 er blitt utliknet av de iherdige idealistene i Luton.

Etter å ha kvittet seg med Rob Edwards i oktober, har Watford fjernet etterfølgeren Slaven Bilic og ansatt Chris Wilder (17 minutter etter kunngjøringen av Bilics sorti).

«Horrific, really violent and unpleasant»

På tre kamper under Wilder, som startet sesongen som Middlesbrough-manager, har Watford bare én seier. Det er allerede et visst press på Wilder foran lokaloppgjøret.

Selv om Wilder var Sheffield United-manager i Premier League, husker Town-fansen ham kanskje best fra tiden ved roret i Northampton Town. Ikke minst da gjestene vant 4-3 på Kenilworth Road Stadium i 2015/16-sesongen og vant League Two-tittelen.

Luton er størst av to byene i Sørøst-England, nord for London. Watfords innbyggertall på ca. 125 000 er under halvparten av Lutons populasjon på drøyt 250 000.

Den geografiske og nivåmessige nærheten gjennom snart 150 år (!) er hovedårsaken til det tradisjonsrike rivaleriet klubbene i mellom. Sportslig sparring over tid kan utvikle seg til historisk hat.

«Horrific, violent and unpleasant»

Da klubbene møttes i ligacupen i oktober 2002 toppet det seg. Luton Town vant 2-1, men oppgjøret huskes mer for supporterbråket. 29 personer ble arrestert rundt Vicarage Road. Fem fra Luton ble utestengt fra alle fotballkamper på livstid. «It was horrific, really violent and unpleasant,» (Watford-blogger Matt Rowson). Det ryktes at pøbler fra London også møtte opp for å ta del i slåsskampene.

– Watford er en familievennlig klubb med joviale holdninger blant fanskaren, men straks det blir snakk om Luton Town så gløder i øynene på supporterne. Det skjer noe som er vanskelig å beskrive. Hatet kommer til overflaten, uttaler Rowson.

BRÅK: Ikke uvanlige bilder i forbindelse med møtene mellom naboklubbene i Sørøst-England. Tre røde kort på banen da lagene møttes i 1969, flust med arrestasjoner både da, i 2002 og ved øvrige dueller mellom de mest hatefulle supporterne.

Etter at Luton Town rykket opp fra Division Two South i 1937 møttes ikke klubbene igjen før i 1963. Da ville Watford ta igjen for tapt tid. Akkurat som Luton Town nå vil gjøre gjengjeld for årene som lillebror siden 2005.

Watford har spilt i høyere divisjoner enn Town i 21 av de 23 siste årene. Aldri vunnet annet enn en playofftittel. Luton Town kan skilte med triumf i ligacupen i 1988, EFL Trophy i 2007 og med diverse ligatitler.

Tomt premieskap

Fra Town-hold er det tomme troféskapet til Watford gjenstand for mang en sarkastisk spøk. Motsatt vei harseleres det med Bedfordshire-klubbens fem år i den engelske fotballens profesjonelle kjelleretasje.

Luton Towns rivalisering med Watford strekker seg over 121 møter siden 1898. (Full oversikt nederst på siden).

Klubbene har spilt mot hverandre i fire forskjellige cuper og seks forskjellige divisjoner. Begge med positiv hjemmehistorikk. Luton Town best totalt, men lavere plassert hver eneste sesong siden 1997/98-sesongen.

Klubbene har aldri møttes i Premier League, der Watford kan skilte med fire sesonger. Town ingen, men The Hatters har 16 sesonger i øverste divisjon mot Watfords 14.

MATCHVINNER: James Collins kom innpå og ble matchvinner med sin scoring fra krittmerket i april 2021. Luton Towns første derbyseier siden 2002.

Seks skandinaver har akslet Luton Town-trøyen; danskene Lars Elstrup (70 kamper), Morten Lauridsen Hyldgaard (18 kamper) og Johnny Pedersen Vilstrup (9 kamper) –  nordmennene Vidar Riseth (12 kamper) og Kent Karlsen (8 kamper) – og svenske Björn Runström (8 kamper på lån fra Fulham).

Elstrup er den eneste som har scoret for Luton Town, noe han gjorde 27 ganger.

Riseth er den eneste som har vært på banen i et derby; 1-1-kampen på Vicarage Road 21. november 1995.

Luton Town-legenden Mick Harford har spilt sju kamper mot Watford med Town-emblemet på brystet. 64-åringen fra Sunderland med 217 kamper (92 scoringer) for The Hatters har vært manager for klubben ved tre anledninger (derav to på midlertidig basis). Han er i dag sjef for rekrutteringsavdelingen til Luton Town. Reiser verden rundt for å se kamper og vurdere spillere.

«Big Mick» er én av tre Town-spillere som har scoret hat trick mot erkerivalen; i 3-2-seieren på Kenilworth Road Stadium 26. april 1986. Andie Rennie (1929) og Joe Payne (1936) er de to andre.

HARFORD-HATTRICK: Mick Harford scoret alle i Luton Towns 3-2-seier mot Watford i april 1996. Tittelen i lokalavisartikkelen henspeiler på det engelske landslagets vraking av Harford i troppen til VM i Mexico.

– Møtet med Watford er ikke bare en ny kamp. I hvert fall ikke for supporterne. Møtene med Watford er massive for alle i klubben vår. Rivaliseringen er ekstrem. Det skal jeg sørge for å minne alle på – og understreke – også i timene før avspark!

– Når jeg går rundt i byen og møter Town-supportere snakker de ikke om annet enn Watford-kampen. Vi må vinne. Vanligvis betyr det ingenting hvordan det går ellers i sesongen, men nå gjelder det også å havne over dem på tabellen, sier Mick Harford.

Han har lite til overs for de gule og svarte fra Hertfordshire (selv om han faktisk bor der!). I videovinduet nedenfor ser du hvordan han fullstendig ignorerte motspillerne som feiret etter å ha scoret mot Luton Town. Mick Harford tråkket seg fram som man tramper på fluer!

Bla videre nedover for å lese mer om Mick Harford, som vi var i kontakt med torsdag kveld!

 

Vi har intervjuet utvalgte sentrale personer med tilknytning til Luton Town om Watford-rivaliseringen og lørdagens kamp:

HELHJERTET: Vidar Riseth kaster seg inn i duellen med en Watford-spiller under 1-1-oppgjøret på Vicarage Road i november 1995. Frostaværingen er den eneste skandinaven som har spilt for Luton Town i lokaloppgjøret.

Vidar Riseth:

– Åh, ja! Jeg husker kampen mot Watford i 1995! Det var et skikkelig lokalderby med enorm stemning på tribunen. Innad i klubben bygde kampviljen seg opp uken før oppgjøret. De skal vi slå, var omkvedet. Skikkelig tøff kamp med full innsats fra begge lag. Intimt stadion med fansen tett på. Det endte uavgjort, erindrer Riseth.

Han forteller at Watford-eier Elton John var til stede på tribuneplass, og at en av hans sanger ble spilt før kampstart.

Vidar Riseth vet hva et skikkelig derby er. Har spilt i flere som er betydelig større; For 1860 München mot Bayern München og mange «Old Firms» for Celtic mot Rangers.

Frostaværingen som bor på Bygdøy i Oslo og er inne i sitt 12. år som sponsorsjef i Rema 1000, fylte 50 år i fjor.

Tar avsparket i «Old Firm»

– Jeg skal faktisk ta avsparket på Celtic Park neste lørdag, når Rangers kommer på besøk. En 50-årsgave fra Celtic, som har invitert meg og hele familien over. Klubben følger opp tidligere spillere på utrolig vis. Vi får eksempelvis gratulasjoner hver eneste gang vi fyller år, men 50-årsgaven er jo noe helt spesielt, forteller Riseth.

Vidar ble hentet fra Kongsvinger IL for £110 000. Bare et par uker etter ankomsten ble manager Terry Westley sparket. Assistenten overtok midlertidig. Senere samme sesong ble Lennie Lawrence ansatt i sjefsstolen og Riseths tid i Luton ebbet ut.

Karrieren til Riseth skjøt virkelig fart etter overgangen til LASK Linz i Østerrike, der han kom på årets lag i sin første sesong. Så bar det til Celtic i Skottland, tyske 1860 München, Rosenborg og siden Lillestrøm og Strømsgodset.

UNG GRÜNDER: Lars Petter LUTON Rønnestad er én av få nordmenn som har opplevd «M1-derbyet» på Vicarage Road. Faksimile fra lokalavisen Vikebladet.

Lars Petter Luton Rønnestad:

Sunnmøringen stiftet Luton Town Supporters’ Club of Scandinavia som 15-åring (!) i 1991. Fikk oppfylt sin første drøm – om å se laget live i England – som 17-åring. En annen drøm som vokste fram i voksen alder var å oppleve The Hatters i kamp mot rivalen. Den ble oppfylt i januar 2006.

– Jeg husker kona og jeg tok tog til Watford via London. Kampen hadde tidlig avspark på en søndag. Alle pubene på veien var stengt. Politi på alle togstasjonene. Massivt oppbud overalt. Politiet samlet alle tilreisende Hatters på stasjonen i Watford og geileidet oss trygt fram til stadionet, forteller Lars Petter.

For noen år siden endret han navn, slik at Luton ble innlemmet som offisielt mellomnavn i Folkeregisteret!

– Selv om risikoen var der, så gikk alt fint for seg. Veldig god stemning. Vi var rundt 4000 fra Luton. Kampen endte 1-1. Ahmet Brkovic scoret. Etter kampslutt ble vi holdt igjen inne på tribunen slik at politiet kunne eskortere oss trygt til togstasjonen. Kona og jeg valgte å ta taxi til St. Albans og videre hjem til Luton derfra.

– Det grommeste

– Ved siden av opprykk og se Town spille på Wembley er oppgjørene mot Watford det grommeste man kan oppleve. Spesielt når vi vinner, poengterer Rønnestad.

Han er sesongkorthaver på Kenilworth Road Stadium, men har faktisk bare sett to kamper inneværende sesong; Poengdelingene mot Sunderland og Rotherham United i månedsskiftet oktober/november 2022.

Lars Petter har sett ca. 60 forskjellige klubber live i løpet av sine 40 englandsturer. Har over 50 Luton Town-kamper på sin «CV». 47-åringen jobber i dag som sportslig leder og hovedtrener i Bergsøy IL Fotball. Har en lang merittliste som trener og leder innen norsk fotball; deriblant i SK Brann, Hødd IL og Volda TI Fotball.

LTSCS-gründeren har sågar egen side på det nettbaserte leksikonet Wikipedia!

NESTEN I NOTA: Kent Karlsen header like utenfor i oppgjøret hjemme mot Bristol City i november 2000.

Kent Karlsen:

Er blitt overrasket med tur til Watford-kampen som 50-årsgave, fra sin gode venn Thomas Moldvær. Spilte seks ligakamper for The Hatters i League One i 2000/01-sesongen, som endte med nedrykk. Har ikke møtt Watford i kamp, men husker godt klubens rivalisering med øvrige nærliggende klubber.

– Spesielt Oxford United og Queens Pa[wpstatistics stat=usersonline]rk Rangers. Hatet mot dem opplevdes som ganske ekstremt, sier Kent Karlsen til LTSCS.

– Vi mobiliserte alltid ekstra til slike oppgjør. Stilte med ekstrem tenning, klare til å slåss framfor å finspille. Følte litt på «David mot Goliat»-utgangspunktet, som Jeg har pleid vennskapet med Mick Harford siden jeg var der. Har besøkt Luton ved flere anledninger siden. Det blir utrolig artig å være der igjen. Engelsk fotball – spesielt Luton Town – er ekte vare, forteller Kent.

Han ble hentet av manager Ricky Hill i november 2000, men ble ikke foretrukket av Joe Kinnear som overtok senere i sesongen.

– Jeg fikk færre matcher enn ønsket, men blir likevel kjent igjen av folk i Luton iblant. Overraskende og hyggelig. Luton Town har tatt stormskritt de siste årene. Som tidligere forsvarsspiller gleder jeg meg ekstra over det defensive fundamentet i laget. Det framstår som solid. En meget god egenskap å ha i bunnen for resultatgivende prestasjoner, mener FIFA-agenten.

Kent Karlsen driver selskapet KK Management. Stadig på farten rundt om i Europa. Kommende destinasjon er Luton!

STEMMEN FRA LUTON: Simon Pitts’ er kjent for alle Hatters i Skandinavia som ser Town-kampene på iFollow. En ekte LTSCS-venn som alltid møter oss på Bricklayers Arms før og etter kampene!

Simon Pitts:

Har kommentert Luton Town-kamper på radio og TV i 25 år og sett ni «Beds/Herts»-derbies; fem i Luton og fire i Watford.

– Til tross for vår historiske dominans, har jeg bare fått oppleve to Town-seirer (ligacuptriumfen i 2002 og 1-0-seieren på The Kenny i Covid-sesongen).

– Watford FC tar forholdsregler med egne fans ved å kreve reise med klubbens supporterbusser for å få kjøpt kampbillett. Legger på £15 ekstra for bussbilletten, forteller Simon «Statto» Pitts.

Han mener rivaliseringen utelukkende er fotballrelatert.

VIKTIG: Jeg elsker intensiteten på The Kenny på slike kampdager. Det betyr så mye å slå lokalrivalen, sier Mick Harford.

Mick Harford:

Den levende Luton Town-legenden Mick Harford har vært manager i klubben ved tre anledninger – to av dem på midlertidig basis. 64-åringen med to engelske «caps» har spilt for Town mot Watford sju ganger.

Han har de siste årene kjempet en tøffere kamp enn sine mange på fotballbanen; mot prostatakreft. Overvunnet ondskapen. I hvert fall enn så lenge. Han vikarierte lenge som Nathan Jones’ assistent, men har gjennom flere måneder vært tilbake i sin egentlige stilling som «Head of recruitment». Ansvarlig for rekrutteringen av spillere. Sjefstalentspeider, om du vil.

Dersom du har fulgt «Big Mick» på Twitter de siste årene, så vet du at han har sett fotballkamper i de fleste europeiske landene. I jakten på talenter, overkommelige etablerte spillere og søken etter samarbeid.

Michael Gordon Harford, som er hans fulle navn, tok seg tid til et mini-intervju via Twitter torsdag kveld.

– Mine derby-dager er utelukkende minneverdige. Jeg elsker intensiteten på The Kenny på slike kampdager. Det betyr så mye å slå lokalrivalen. Nå er det over 16 år siden vi møtte dem hjemme med publikum til stede, forteller Harford.

«Det kommer til å bli skremmende intenst for motstanderen.
The way we like it!!!»

Vi spurte Mick Harford om hans beste minne fra lokaloppgjørene. Han dobler svaret:

– Da vi slo dem i FA-cupkvartfinalen i 1984/85-sesongen. I omkampen på hjemmebane, da Wayne Turner ble matchvinner med en svært sjelden scoring. Vi vant 1-0. For en vanvittig atmosfære!

– Mitt andre store minne er 3-2-seieren i 1986, da jeg scoret hat trick mot bestekompisen som sto i mål for gjestene; Tony Coton. Det var en fantastisk aften, forteller «Big Mick».

Han runder av med å uttrykke at han gleder seg til å møte Kent Karlsen på The Kenny i helgen.

Navnet Watford er ikke nevnt én eneste gang gjennom meldingsutvekslingen!

MOT GAMLE KJENTE: Robert Owen Edwards har allerede ledet Luton Town i ti flere kamper enn de 11 han varte som Watford-manager.

Rob Edwards:

– Dette er første gang jeg møter et lag jeg har vært manager for tidligere. Selv om det ikke varte lenge, så lærte jeg veldig mye i Watford. Jobbe med forskjellige mennesketyper, mange utenlandske spillere og et stor stab. Jeg lærer noe nytt hver dag og søker stadig ny kunnskap. Du blir ikke bedre uten å erkjenne at de er mye du ikke kan, sier Edwards.

Han debuterte som manager i EFL for bare to år siden. Kommer nå opp mot en ringrev av en manager med nærmere 1000 kamper i forskjellige klubber, i Chris Wilder.

– Jeg har en lang vei å gå i dette yrket, og kan ikke få fullrost de fantastiske menneskene jeg jobber med i denne klubben. Så vet jeg at dersom det går dårlig – da er det jeg som får kritikken, sier Town-manageren.

– Litt annerledes

Han er ikke på sosiale medier. Hevder å være i god balanse. Ikke for høyt oppe når det går bra og ikke synke for lavt når det går dårlig.

– Fotball har en tendens til å sparke deg bak hvis du går for langt foran deg selv. Forbli stabil, hold beina på bakken, vær ydmyk og jobb hardt. Man må forsøke å fokusere på jobben. Ikke tenke på alt annet som foregår, for det er utenfor min kontroll, beskriver Rob Edwards.

– Denne kampen handler ikke om meg. Den står mellom Luton Town og Watford. Alt jeg tenker på er å forberede laget på samme måte som foran enhver annen kamp. Det vil selvsagt føles litt annerledes grunnet det som skjedde tidligere i sesongen, men vi ønsker å sørge for å videreføre vår gode form, proklamerer 40-åringen.

I dag var han på besøk hos NOAH, den Luton-baserte organisasjonen som hjelper hjemløse og ekstremt fattige mennesker. I anledning at Luton Town Football Club har valgt NOAH som klubbens veldedige samarbeidspartner i 2023. KLIKK HER for å se BBCs reportasje fra besøket!

«Vi vet hvor viktig kampen er for supporterne»

– Jeg tror spillerne vil heve seg til anledningen. De store kampene. Store anledningene. De har gjort det mange ganger før. Jeg tror ikke jeg trenger å si så mye, egentlig. Kampen kommer til å gå av seg selv. Vi vet hvor viktig den er for supporterne. At stemningen blir god her. Vi må sørge for å gi dem noe å juble for. Sørge for at de er fornøyde med oss når kampen er slutt, sier Edwards til BBC.

KLIKK HER for å se og høre alt Luton Town-manageren sa under ettermiddagens pressekonferanse på Kenilworth Road Stadium!

(Dersom du ikke abonnerer på iFollow kan du se et sammendrag gratis på YouTube)

PS! Fire Luton Town-spillere har vært på internasjonale oppdrag for sine respektive landslag: Tom Lockyer (Wales), Amari’i Bell (Jamaica), Ethan Horvath (USA) og Joe Taylor (Wales U21).
Watford har vært uten følgende fem under landskamppausen: Imran Louza (Marokko), Leandro Bacuna (Curacao), Ismael Kone (Canada), Ryan Porteous (Skottland) og Henrique Araujo (Portugal U21).

HARRY VINNER: Begge klubbers maskotter heter Harry, men lørdag er bare Happy Harry til stede!

Alle 121 offisielle kamper mellom Luton Town og Watford:

Sesong Dato Divisjon + - @
2022/23 10/23/2022 Championship 0 4 B
2020/21 4/17/2021 Championship 1 0 H
2020/21 9/26/2020 Championship 0 1 B
2005/06 4/9/2006 Championship 1 1 B
2005/06 1/9/2006 Championship 1 2 H
2002/03 9/10/2002 Ligacupen 2 1 B
1997/98 2/14/1998 FL Division Two 1 1 B
1997/98 10/4/1997 FL Division Two 0 4 H
1996/97 1/27/1997 FL Division Two 0 0 H
1996/97 10/29/1996 FL Division Two 1 1 B
1995/96 4/20/1996 FL Division One 0 0 H
1995/96 11/21/1995 FL Division One 1 1 B
1994/95 3/26/1995 FL Division One 1 1 H
1994/95 9/17/1994 FL Division One 4 2 B
1993/94 12/19/1993 FL Division One 2 2 B
1993/94 8/14/1993 FL Division One 2 1 H
1993/94 8/31/1993 Anglo Italian Cup 1 2 B
1992/93 4/3/1993 FL Division One 0 0 B
1992/93 11/29/1992 FL Division One 2 0 H
1992/93 9/15/1992 Anglo Italian Cup 0 0 B
1987/88 5/2/1988 Division One 2 1 H
1987/88 12/12/1987 Division One 1 0 B
1986/87 4/21/1987 Division One 0 2 B
1986/87 12/26/1986 Division One 0 2 H
1985/86 4/26/1986 Division One 3 2 H
1985/86 11/23/1985 Division One 2 1 B
1984/85 3/19/1985 Division One 0 3 B
1984/85 3/9/1985 FA-cupen 1 0 H
1984/85 3/6/1985 FA-cupen 2 2 B
1984/85 3/4/1985 FA-cupen 0 0 H
1984/85 10/20/1984 Division One 3 2 H
1983/84 4/28/1984 Division One 1 2 H
1983/84 1/10/1984 FA-cupen 3 4 B
1983/84 1/7/1984 FA-cupen 2 2 H
1983/84 11/26/1983 Division One 2 1 B
1982/83 4/4/1983 Division One 2 5 B
1982/83 12/27/1982 Division One 1 0 H
1981/82 2/20/1982 Division Two 1 1 B
1981/82 9/26/1981 Division Two 4 1 H
1980/81 11/11/1980 Division Two 1 0 B
1980/81 8/19/1980 Division Two 1 0 H
1979/80 4/5/1980 Division Two 1 0 H
1979/80 12/26/1979 Division Two 1 0 B
1971/72 3/4/1972 Division Two 0 0 H
1971/72 11/13/1971 Division Two 1 2 B
1970/71 2/23/1971 Division Two 1 0 H
1970/71 12/12/1970 Division Two 1 0 B
1968/69 4/30/1969 Division Three 2 1 H
1968/69 1/30/1969 Ligacupen 3 0 H
1968/69 10/5/1968 Division Three 0 1 B
1964/65 12/28/1964 Division Three 0 2 B
1964/65 12/26/1964 Division Three 2 4 H
1963/64 4/25/1964 Division Three 2 1 H
1963/64 10/19/1963 Division Three 0 2 B
1956/57 11/7/1956 SPF-cupen 4 3 H
1936/37 2/20/1937 Div Three South 3 1 B
1936/37 10/17/1936 Div Three South 4 1 H
1935/36 2/29/1936 Div Three South 2 1 H
1935/36 11/9/1935 Div Three South 3 1 B
1934/35 3/23/1935 Div Three South 2 2 B
1934/35 11/10/1934 Div Three South 2 2 H
1933/34 3/3/1934 Div Three South 1 0 B
1933/34 10/21/1933 Div Three South 2 1 H
1932/33 4/26/1933 Div Three South 3 2 H
1932/33 10/22/1932 Div Three South 1 4 B
1931/32 4/13/1932 Div Three South 1 3 B
1931/32 10/17/1931 Div Three South 0 1 H
1930/31 1/28/1931 Div Three South 4 1 H
1930/31 12/13/1930 FA-cupen 1 3 B
1930/31 9/20/1930 Div Three South 0 1 B
1929/30 1/18/1930 Div Three South 2 0 H
1929/30 9/14/1929 Div Three South 4 0 B
1928/29 3/2/1929 Div Three South 2 2 H
1928/29 10/20/1928 Div Three South 2 3 B
1927/28 2/4/1928 Div Three South 3 2 H
1927/28 9/24/1927 Div Three South 0 1 B
1926/27 3/19/1927 Div Three South 2 2 H
1926/27 10/30/1926 Div Three South 1 2 B
1925/26 1/23/1926 Div Three South 5 0 H
1925/26 9/12/1925 Div Three South 0 2 B
1924/25 12/26/1924 Div Three South 0 3 H
1924/25 12/25/1924 Div Three South 1 1 B
1923/24 11/10/1923 Div Three South 0 0 B
1923/24 11/3/1923 Div Three South 0 0 H
1922/23 11/25/1922 Div Three South 0 1 H
1922/23 11/18/1922 Div Three South 1 2 B
1921/22 4/8/1922 Div Three South 1 4 B
1921/22 4/1/1922 Div Three South 1 1 H
1920/21 3/28/1921 Div Three South 1 0 H
1920/21 3/25/1921 Div Three South 0 1 B
1919/20 4/5/1920 Southern Lge D1 1 2 H
1919/20 4/2/1920 Southern Lge D1 2 4 B
1914/15 4/5/1915 Southern Lge D1 0 2 H
1914/15 4/2/1915 Southern Lge D1 4 2 B
1911/12 12/26/1911 Southern Lge D1 1 0 B
1911/12 12/25/1911 Southern Lge D1 1 1 H
1910/11 12/27/1910 Southern Lge D1 3 1 H
1910/11 12/26/1910 Southern Lge D1 0 1 B
1909/10 9/15/1909 Southern Lge D1 4 2 H
1909/10 9/22/1909 Southern Lge D1 1 1 B
1908/09 4/9/1909 Southern Lge D1 3 0 B
1908/09 12/26/1908 Southern Lge D1 1 0 H
1907/08 4/17/1908 Southern Lge D1 1 2 B
1907/08 12/25/1907 Southern Lge D1 1 1 H
1906/07 3/29/1907 Southern Lge D1 2 2 B
1906/07 12/25/1906 Southern Lge D1 2 0 H
1905/06 4/13/1906 Southern Lge D1 1 1 B
1905/06 12/26/1905 Southern Lge D1 2 0 H
1904/05 4/21/1905 Southern Lge D1 0 3 B
1904/05 9/14/1904 Southern Lge D1 2 1 H
1903/04 11/14/1903 FA-cupen 4 1 H
1902/03 3/7/1903 Southern Lge D1 4 1 H
1902/03 11/22/1902 Southern Lge D1 1 0 B
1901/02 2/22/1902 Southern Lge D1 0 2 B
1901/02 12/7/1901 Southern Lge D1 1 0 H
1901/02 11/16/1901 FA-cupen 2 1 B
1900/01 9/29/1900 Southern Lge D1 2 0 H
1900/01 1/12/1901 Southern Lge D1 0 2 B
1899/01 11/18/1899 FA-cupen 3 2 H
1898/99 11/2/1898 FA-cupen 1 0 B
1898/99 10/29/1898 FA-cupen 2 2 H
Scoringer totalt: 177 159

Hvor nyttig er dette innholdet?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering!

Gjennomsnittsvurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Ingen vurderinger ennå. Bli den første som vurderer dette innholdet!